Kärcher машините за чистење со вода под притисок нудат вистинско решение за секоја задача за чистење!

Следниве области на примена во согласност со искуството се вклучуваат во чистење на куќи и градина:

 • велосипеди
 • градинарски уреди и алатки за градина
 • градинарски мебел и мебел за тераси или балкони
 • огради и градинарски патеки или камени плочи
 • мотоцикли и скутери
 • мали автомобили
 • надворешни скали и поголеми патеки во дворот
 • автомобили од средна класа и комбиња
 • градина и камени sидови
 • каравани и теренски возила
 • базени и тераси од големи области
 • Сè што е поврзано со куќата и фасадите

 

 

 

 

ТУКА ПРОНАЈДИ ГО ВИСТИНСКИОТ УРЕД ЗА ЧИСТЕЊЕ СО ВОДА ПОД ПРИТИСОК

ПРИЧИНА

Зашто едно домаќинство треба да користи машина за чистење со вода под притисок?

Рачното чистење на :

 • патеките во дворот…
 • оградата ….
 • градинарскиот мебел…

Бара многу време и е мачно!

Рачното чистење на:

 • автомобилот
 • приколката
 • чамецот
 • косилката
 • велосипедот
 • скутерот

со црево и четка … воопшто не е забавно!!


МОТИВ: 

Чистењето со Kärcher машини со вода под притисок…

е брзо и лесно!
… и забавно!

… во исто време многу ефикасно!

 

 

 

 

 

Штеди чиста вода!
Во споредба со чистење со црево за вода – заштедата е до 3100 литри вода за 1 час.

ПЕРФОРМАНСИ

Кои критериуми се важни при избор на добра машина за чистење со вода под притисок?

 • Притисок
 • Проток на вода (Моќта на водата)
 • Технологијата на млазницата за вода
 • Децении на практично искуство

Повеќе од 75 години корисниците на Kärcher машини ја чувствуваат разликата.

 

 

 

 

 

 

 

МОДЕЛИ

Karcher има голема палета на машини од програмата за домашна употреба

…. но која е од нив е вистинстката ??? ПРОНАЈДИ ТУКА

Класа на машини – Табела за класификација

За да го одбереме вистинскиот модел за нашите потреби ќе одговориме на следните ПРАШАЊА ОД ПРОДАВАЧОТ
– за што е потребна?
– колку често ќе се користи?
– колку долго ќе се користи?
– средство за чистење ?

Совети, услуги и продажба

Пронајдете дилер: Kärcher машините за чистење со вода под притисок се достапни кај сите специјализирани дилери на Kärcher.

Контакт со Kärcher: Нашата компанија КЛИНТЕК ДООЕЛ од Скопје е овластен трговски партнер и сервисер на германската компанија Alfred Kärcher GmbH. во Република Македонија.

Ве молиме, користете го нашиот формулар за контакт или јавете ни се директно на 075 21 31 05.

Професионален билтен: Доколку сакате во иднина да бидете информирани за новите производи и кампањи од Kärcher, регистрирајте се сега на нашиот формулар за контакт.

Напишете коментар