fbpx

Повеќенаменските правосмукалки Kärcher се екстремно стабилни и идеално опремени за брзо и темелно чистење на сите области внатре или надвор од домот – на пр. во подрумот, во гаражата или на терасата. Без разлика дали е суво или влажно чистење, голема или мала нечистотија: Благодарение на нивната идеална опрема, тие со сигурност отстрануваат секаков вид нечистотија. И заради нивната многу висока моќност на вшмукување, како и специјално развиените млазници, можно е лесно да се вшмукаат поголеми честички нечистотија.

Продажба!
Акција

HOME & GARDEN

WD 5 P Premium

19,303.62ден 17,852.22ден

Мултифункционални правосмукалки

WD 3

6,349.58ден

Мултифункционални правосмукалки

WD 4

8,479.48ден

HOME & GARDEN

WD 5

12,799.99ден

HOME & GARDEN

WD 6 P Premium