Без разлика дали е тоа пепел од скара или камин во зима: Правосмукалки за пепел Kärcher и суви правосмукалки лесно и темелно отстранете ги остатоците од пепел. Специјално развиената постапка за тестирање гарантира највисоко ниво на безбедност. И благодарение на високиот и долготраен ефект на вшмукување, како и уникатниот систем на филтрирање, дури и големи количини нечистотии можат брзо да се исчистат.