fbpx

Пеглање и чистење со иста цена. Со помош на пареата се пегла и се чисти во домаќинството. Системот за пеглање со пареа на Kärcher ги комбинира двете функции. Со својот специфичен концепт е погоден за чистење на подови, како и за ткаенини. Со активна табла за пеглање!

39,389.58ден