fbpx

Showing 1–12 of 15 results

Зошто Kärcher прави разлика. Страствената уметност на инженерите, високиот степен на барања за квалитет и десетгодишното искуство во развојот на иновативни компресорски средства за чистење го овозможуваат тоа. Без разлика дали за лесно или силното чистење – компресорските машини Kärcher нудат совршено решение за секоја задача за чистење со вода под притисок. Каде што нечистотијата претходно доминираше, сега не постои ништо освен чистота. Со Kärcher, ја зголемувате вредноста на Вашата домашна средина и на работите им ја враќате нивната вредност: старото станува ново, а дотраеното долговечно.

АКЦИЈА

HOME & GARDEN

K 7 Smart Control *EU

40,105.84ден
Продажба!
АКЦИЈА

HOME & GARDEN

K 7 Compact

33,709.99ден 29,900.00ден
Продажба!

HOME & GARDEN

K 5 Full Control Plus

28,960.00ден 25,181.20ден
Продажба!
АКЦИЈА

HOME & GARDEN

K 5 Full Control

26,833.99ден 24,500.00ден
Продажба!
АКЦИЈА

HOME & GARDEN

K 5 Compact

24,740.00ден 21,449.99ден
NEW
19,619.99ден

HOME & GARDEN

K 4 Full Control

19,230.00ден
Продажба!

HOME & GARDEN

K 4 Compact

16,810.00ден 14,500.00ден
Продажба!

Uncategorized

K 3 Premium

14,691.00ден 13,800.00ден

HOME & GARDEN

K 2 Compact

6,150.00ден
1,320.00ден

HOME & GARDEN

K 7 Compact Home