fbpx

Showing 1–12 of 17 results

Зошто Kärcher прави разлика. Страствената уметност на инженерите, високиот степен на барања за квалитет и десетгодишното искуство во развојот на иновативни компресорски средства за чистење го овозможуваат тоа. Без разлика дали за лесно или силното чистење – компресорските машини Kärcher нудат совршено решение за секоја задача за чистење со вода под притисок. Каде што нечистотијата претходно доминираше, сега не постои ништо освен чистота. Со Kärcher, ја зголемувате вредноста на Вашата домашна средина и на работите им ја враќате нивната вредност: старото станува ново, а дотраеното долговечно.

HOME & GARDEN

K 7 Compact Home

42,449.99ден
Продажба!
АКЦИЈА

HOME & GARDEN

K 7 Full Control Plus

36,816.00ден 35,880.00ден
Продажба!
АКЦИЈА

HOME & GARDEN

K 7 Compact

33,709.99ден 29,900.00ден

HOME & GARDEN

K 5 Full Control Plus

28,960.00ден
NEW

HOME & GARDEN

K 2 Battery Set *EU

27,986.06ден
Продажба!
АКЦИЈА

HOME & GARDEN

K 5 Full Control

26,833.99ден 24,500.00ден
Продажба!
АКЦИЈА

HOME & GARDEN

K 5 Compact

24,740.00ден 21,449.99ден
NEW
19,619.99ден
Browse Wishlist

HOME & GARDEN

K 4 Full Control

19,230.00ден
Нема на залиха

HOME & GARDEN

K 3 Home T 150

15,019.04ден
Продажба!

HOME & GARDEN

K 4 Compact

16,810.00ден 14,500.00ден