fbpx

Зошто Kärcher прави разлика. Страствената уметност на инженерите, високиот степен на барања за квалитет и десетгодишното искуство во развојот на иновативни компресорски средства за чистење го овозможуваат тоа. Без разлика дали за лесно или силното чистење – компресорските машини Kärcher нудат совршено решение за секоја задача за чистење со вода под притисок. Каде што нечистотијата претходно доминираше, сега не постои ништо освен чистота. Со Kärcher, ја зголемувате вредноста на Вашата домашна средина и на работите им ја враќате нивната вредност: старото станува ново, а дотраеното долговечно.

NEW

HOME & GARDEN

K 2 Battery Set *EU

Нема на залиха

HOME & GARDEN

K 2 HOME T150

HOME & GARDEN

K 7 Compact Home

1,320.00ден

HOME & GARDEN

K 2 Compact

6,150.00ден

Uncategorized

K 3 Premium

14,691.00ден
NEW

HOME & GARDEN

K 4 Compact UM + WB

15,500.00ден

HOME & GARDEN

K 4 Compact

16,810.00ден

HOME & GARDEN

K 4 Full Control

19,230.00ден
NEW
19,619.99ден