fbpx

Приказ на еден резултат

Компресорски чистачи со ладна вода – ладен туш за тврдокорна нечистотија. Дневно чистење на уреди, возила и згради: Со притисок и висока транспортна моќност, компресорите со ладна вода ги елиминираат цврстите нечистотии. Идеални за големи површини.

113,799.20ден
Продажба!
Годишна Акција

PROFFESIONAL

HD 8/18-4M Plus

123,156.60ден 111,934.80ден
New

PROFFESIONAL

HD 7/17 M Plus

76,000.00ден

PROFFESIONAL

HD 7/17 P Modul

75,874.00ден

PROFFESIONAL

HD 6/13 CX Plus

71,550.00ден
Годишна Акција
67,599.99ден

PROFFESIONAL

HD 6/13 C Plus

62,929.99ден

PROFFESIONAL

HD 6/15 P Modul

62,894.00ден
Годишна Акција

PROFFESIONAL

HD 5/15 CX Plus

56,581.00ден
Годишна Акција

PROFFESIONAL

HD 5/15 C Plus

47,900.00ден

PROFFESIONAL

HD 8/18-4 P Modul