fbpx

Со топла вода компресорските чистачи чистат многу подобро со постојан притисок на водата. Уредите на Kärcher ја нагласуваат максималната удобност при ракување и најсовремена технологија.

PROFFESIONAL

HDS 5/15 U *EU

148,149.00ден

PROFFESIONAL

HDS 5/15 UX *EU

163,017.00ден
Продажба!
АКЦИЈА

PROFFESIONAL

HDS 8/18-4 C

232,224.00ден 225,300.00ден

PROFFESIONAL

HDS 8/18-4 CX

246,100.80ден