fbpx

Машини за чистење со вода под висок притисок, со
моќна пумпа со коленестото вратило, керамички клипови и најнова технологија за запечатување.

NEW

МАШИНИ ЗА ЧИСТЕЊЕ СО ЛАДНА ВОДА ПОД ПРИТИСОК CLASSIC RANGE

HD 6/15-4 Classic

55,530.00ден
NEW

МАШИНИ ЗА ЧИСТЕЊЕ СО ЛАДНА ВОДА ПОД ПРИТИСОК CLASSIC RANGE

HD 7/18-4 Classic

79,524.99ден
NEW

МАШИНИ ЗА ЧИСТЕЊЕ СО ЛАДНА ВОДА ПОД ПРИТИСОК CLASSIC RANGE

HD 9/20-4 Classic

86,914.99ден