fbpx

Непобедливо и разноврсно – компресорско чистење со вода. Водечки на пазарот низ светот, Karcher убедува со својата производна програма, која во својата техничка мера и разноликост ги исполнува сите барања: чистење со ладна или топла вода , машини со електро или со мотор со внатрешно согорување, мобилио или стационарни.

Компресори за ладна вода

HD 5/11 P *EU

Компресори за ладна вода

HD 5/15 C Plus

Компресори за ладна вода

HD 5/15 CX Plus

Компресори за ладна вода

HD 6/13 C Plus

Компресори за ладна вода

HD 6/15 P Modul

Browse Wishlist

Компресори за ладна вода

HD 7/17 M Plus

Компресори за ладна вода

HD 7/17 P Modul

Компресори за ладна вода

HD 8/18-4 P Modul

Компресори за ладна вода

HD 8/18-4M Plus

Компресори за ладна вода

HD 9/20-4 M Plus *EU-I

Компресорски чистачи со топла вода

HDS 11/18-4 S Classic

Компресорски чистачи со топла вода

HDS 5/15 U *EU