fbpx

Приказ на сите 3 резултати

За сјајни подови. Со Kärcher машините за рибање / рибање и смукање, Вашите подови стануваат хигиенски чисти и блескаат. Ви гарантираме одлични ефекти. Нашите разновидни уреди и специјалисти ги извршуваат сите видови на задачи за чистење на особено економичен начин за заштеда на време.

PROFFESIONAL

BR 35/12 C Bp Pack

224,967.00ден

PROFFESIONAL

BD 38/12 C Bp Pack

224,967.00ден
Browse Wishlist

PROFFESIONAL

BD 50/60 C Classic Ep

180,704.02ден