fbpx

Машините за чистење на килими Kärcher се робусни, со висока цврстина и разноврсни за ефикасно, основно чистење и одржување на теписи, како и отстранување на дамки од текстилни површини. Со соодветна галантерија и со средства за чистење на теписи на Kärcher, до длабочината на влакната се чисти и тапацирани мебел и седишта за автомобили.

PROFFESIONAL

Puzzi 10/1 *EU

55,519.00ден
Продажба!
Нема на залиха
43,750.00ден 34,891.42ден