fbpx

Компактни и со низок шум: Малите мобилни правосмукалки за суво смукање, Kärcher се специјално дизајнирани да ги задоволат барањата на професионалните клиенти. Kärcher нуди оптимални решенија во областа на суви правосмукалки, правосмукалки од типот на исправени со четка за теписи, правосмукалки на батерии и електрични метли.

Правосмукалки за суво смукање

T 7/1 Classic

12,400.01ден
New

Правосмукалки за суво смукање

T 11/1 Classic *EU

12,880.00ден
Продажба!
New

Правосмукалки за суво смукање

T 10/1 *EU

19,550.00ден 18,735.41ден