fbpx

Правосмукалките со четки на Kärcher користат моќно вшмукување и чистење на електрична четка. Тие без напор ги отстрануваат тврдоглавите нечистотии од влакната. Ве молиме имајте предвид дека различни верзии на земји се достапни за повеќето производи: 120 V / 60 Hz или 220-240 V / 50 Hz.

Не се пронајдени производи кои одговараат на вашиот избор.