Правосмукалките со четки на Kärcher користат моќно вшмукување и чистење на електрична четка. Тие без напор ги отстрануваат тврдоглавите нечистотии од влакната. Ве молиме имајте предвид дека различни верзии на земји се достапни за повеќето производи: 120 V / 60 Hz или 220-240 V / 50 Hz.

New

PROFFESIONAL

CV 30/1

47,200.00ден
New

PROFFESIONAL

CV 38/2 Adv

54,280.00ден
New

PROFFESIONAL

CV 48/2

66,080.00ден