fbpx

Загадениот воздух е секогаш проблем поради мирис на теписи, полен, бактерии или лош воздух по долгата конференција во собата за состаноци. Последиците од ова можат да бидат проблеми со концентрацијата, главоболки, запушен нос, па дури и напади со астма. Со нашиот прочистувач на воздухот едноставно ги оставате овие проблеми зад себе: Вклучете го прочистувачот на воздух – и дишете слободно!

Прочистувачи на воздух

AF 100

47,082.00ден

Прочистувачи на воздух

Прочистувач на воздух AFG 100 Anthracite

99,770.18ден