Автомат за наводнуање WT 5

4,360.10ден

Автомат за наводнуање WT 5 го активира и деактивира наводнуањето во градината целосно независно. Времето и траењето на наводнуањето можете прецизно и индивидуално.

Достапно за одложена нарачка (Вашата нарачка би била доставена во рок од 15 дена)