fbpx

Парочистач SC 5 Iron Plug

28,430.00ден

Премиум парочистач во жолта боја. Со 4,0 бари притисок на пареа, 1800  W топлински капацитет и резервоар за вода кој може постојано да се дополнува, а со VapoHydro функција. Можност за приклучување на пегла на пареа.

Примена

Може да се користи насекаде во домот, на пример

  • На тврди површини
  • Во бањата, тоалетот и кујната
  • На стакла и по огледала
  • На мазни површини од мебел
  • На тапациран мебел
  • За нега на текстилни површини
SKU: 1.512-530.0 Категории: ,