ПРАВОСМУКАЛКА ЗА ПЕРЕЊЕ ТЕПИСИ SE 4001

23,000.00ден

Правосмукалката за перење теписи SE 4001 темелно ги чисти текстилните површини. Оваа машина длабински ги чисти влакната и е погодна за сите кои страдаат од алергии или чуваат домашни миленици.SE 4001 гарантира оптимално длабоко чистење и удобно ракување. Поради обемот на неговите додатоци, уредот може да се користи и како целосна влажна и сува правосмукалка.

Достапно за одложена нарачка (Вашата нарачка би била доставена во рок од 15 дена)