Прочистувач на воздух AF 20

17,700.00ден

Брзо прочистување на воздухот во простории до 20 m²* – компактниот AF 20 прочистувач на воздух со H13 филтрација и активен јаглен сигурно ги отстранува патогените, ситната прашина, алергените и мирисите.

Достапно за одложена нарачка (Вашата нарачка би била доставена во рок од 15 дена)