fbpx

Филтер за правосмукалка WD 3

979.99ден

Кертриџ филтерот Kärcher дозволува и влажно и суво вшмукување без промена на филтерот. Покрај тоа, овој филтер победува со високиот степен на задржување на прашина, така што нема шанси за нечистотија да излезе на вакуум во воздухот.