fbpx

WV 2 Premium *EU

6,150.16ден

Kärcher прославува 10 години од WV 2. И по повод 10-годишнината во акција им се нуди WV 2 Premium за чистење на прозорците во жолто-црно ограничено издание.

Достапно за одложена нарачка (Вашата нарачка би била доставена во рок од 15 дена)