CarpetPro Cleaner RM 760 Powder Classic

1,199.99ден

Моќно средства за длабинско чистење на текстил за спреј екстрациони машини – прашак CarpetPro Cleaner RM 760 Classic Powder. За текстилни подни облоги, тапесерија на sидови и тапацир (исто така помешани ткаенини и целосно синтетички влакна).

Нема на залиха

SKU: 6.290-175.0 Категории: ,