DP 2 Flat

6,650.48ден

Остварува проток до 6000 l / h и вшмукување до 1 mm што е рамно на пребришување. Потопна вшмукувачка пумпа SP 2 Flat е компактна почетна пумпа за чиста до малку валкана вода.

Достапно за одложена нарачка (Вашата нарачка би била доставена во рок од 15 дена)

SKU: 1.645-353.0 Категории: ,