FC 3 Cordless

FC 3 Бежичен чистач на подови со постојано снабдување со свежа вода благодарение на иновативната функција за самочистење. Рационализација на дизајнот на производот значи дека, без тешкотии, може да стигне под мебел.

SKU: 1.055-300.0 Категории: ,