fbpx

HD 5/11 P *EU

HD 5/11 P е компактен, лесен и мобилен. Детали за опремата: рачка за носење, глава од месинг цилиндар, автоматско олеснување на притисокот. Погоден за работа во хоризонтална и исправена положба.

Технички карактеристики:

  • Напојување (монофазна) 230 V/ 1 ~/ 50 Hz
  • Проток на вода 490 l/h
  • Работен притисок 110 bar / 11 Mpa
  • Потрошувачка на енергија 2,2 kW
  • Max. Температура на влезна вода 60 °C
  • Тежина (без прибор) 20,5 kg
  • Димензии (Д × Ш × В) 351 x 312 x 904 mm