fbpx

HD 6/13 C Plus

62,935.30ден

Практичен, мобилен, разновиден: компресор за ладна вода HD 6/13 C за вертикално и хоризонтално работење. Со складирање на додатоци, месинг цилиндрична глава и автоматско ослободување од притисок.

Технички карактеристики:

  • Напојување (монофазна) 230 V/ 1 ~/ 50 Hz
  • Проток на вода 590 l/h
  • Работен притисок 130 bar / 13 Mpa
  • Потрошувачка на енергија 2,9 kW
  • Max. Температура на влезна вода 60 °C
  • Тежина (без прибор) 28,8 kg
  • Димензии (Д × Ш × В) 380 x 360 x 930 mm

Достапно за одложена нарачка