fbpx

K 2 Compact

Зошто Kärcher прави разлика. Без разлика дали лесно или силното чистење – компресорските чистачи на  Kärcher нудат совршено решение за секоја задача за чистење.

Стандардна према

  • Пиштол за прскање
  • Високопритисно црево 4 m
  • Високопритисна цевка
  • Глодало за чистење
  • Вграден филтер за водa