fbpx

K 3 Power Control *EU

12,500.00ден

Идеален чистач со вода под висок притисок за повремена употреба за мали нечистотии. K 3 Power Control *EU го покажува притисокот врз пиштолот – за соодветен притисок на секоја површина.

Поставете го нивото на притисокот на млазната цевка и проверете го врз екранот на пиштолот – за максимална контрола и идеален притисок на секоја површина. Префрлањето од висок притисок во режим за чистење со детергент се врши без замена на млазната цевка. Освен тоа, Karcher K 3 Power Control *EU ја има телескопската рачка за практично повлекување и складирање, како и држач за поголема стабилност. Стативот исто така може да се користи како втора рачка за носење, што го олеснува подигањето на уредот на полицата или во багажникот. Површински ефект 25 m² / h.

Достапно за одложена нарачка (Вашата нарачка би била доставена во рок од 15 дена)