fbpx

K 7 Full Control Plus

36,816.00ден 35,880.00ден

К7 е совршен за редовна употреба и за справување со голема нечистотија. Како и за традиционалното чистење на големите автомобили, овој уред исто така може да се користи за чистење на други предмети, како камени ѕидови или велосипеди. Уредот има мотор со исклучително високи перформанси со водено ладење. Дополнителни карактеристики: Пиштол со брзо поврзување и лед дисплеј, 10 метри гумено црево за висок притисок за поголем работен радиус, Vario Power спреј цевка (VPS) за лесна регулација на притисокот на водата и цевка (ротирачка млазница) за отстранување на тврдокорните нечистотии. Метална пумпа која е сигурно заштитена од навлегување на честички од нечистотија со филтер за вода.

Достапно за одложена нарачка (Вашата нарачка би била доставена во рок од 15 дена)