S 550

9,546.20ден

Машината за метење S 550 со работна ширина од 550 mm, 16 l резервоар за ѓубрива и странична метла е наменета за површини од 30 m². За удобно, брзо бришење без виткање.

Достапно за одложена нарачка (Вашата нарачка би била доставена во рок од 15 дена)

SKU: 1.766-200.0 Категории: ,