fbpx

WD 6 P Premium

19,599.99ден

Екстремна моќност на вшмукување и енергетска ефикасност: повеќенаменска правосмукалка WD 6 P Premium. Со резервоар од хром, вграден штекер, иновативна техника за екстракција на филтерот, чистење на филтерот и контрола на моќноста.

Достапно за одложена нарачка (Вашата нарачка би била доставена во рок од 15 дена)