WV 5 PREMIUM

7,500.00ден

Иновативното вшмукување на вода го олеснува процесот на чистење прозорци: испрскајте – избришете – исушете!

  • Мека рачка со индикатор за батеријата
  • Најдобро чистење на работ
  • Заменлива батерија
  • + 40 % runtime
    (споредено со WV 2)

Нема на залиха