Батериска правосмукалка VC 4 CORDLESS MYHOME

Батериска правосмукалка со практичен дизајн која ќе ви помогне лесно и брзо вашите мали домакинства да бидат совршено чисти. VC 4 Cordless myHome нека биде вашиот нов најдобар пријател на домот.

SKU: 1.198-620.0 Категории: ,