Приказ на сите 4 резултати

Без оглед на тоа дали сте на прошетка, возење велосипед или шетање на куче, оној што честопати доаѓа однадвор, понекогаш влегува во куќата со многу нечистотија. Мобилниот чистач OC 3 е единствениот начин да го запрете и да ја оставите нечистотијата таму каде што припаѓа.