КЛИНТЕК ДООЕЛ СКОПЈЕ

Адреса: бул. Партизански одреди број 62, локал 9, 1000 Скопје
Телефон: +389 2 512 2308
Мобилен: +389 75 21 31 05
Мобилен: +389 70 35 36 14
Е-маил: contact@klintek.com.mk

ПРАТЕТЕ НИ ПОРАКА

* indicates required
Целни групи
Email Format


За Нас

Компанијата КЛИНТЕК ДООЕЛ од Скопје е овластен трговски партнер и сервисер на германската компанија Alfred Kärcher GmbH.
На овој начин комплетниот асортиман на Kärcher машини, опрема и средства за чистење е достапен и на цела територијата на Република Македонија.
Семејната компанија Kärcher денес е светски водечки снабдувач на ефикасни
технологии за чистење. Kärcher прави разлика преку врвни перформанси, иновации и квалитет, практичен и привлечен дизајн и се разбира трајност и долг работен век.
Чистењето за Kärcher е интерес и страст, одговорност за луѓето, културата и
животната средина.
Следејќи го мотото Kärcher–makes a difference” ние за приватни и професионални
корисници нудиме:
 • машини и уреди за чистење
 • демонстрација на машините
 • инструкции за ракување со машините
 • компетентна поддршка со сервис и отстранување на евентуални дефект
 • стручни совети за ракување со машините
Исклучително задоволни и верни корисници на производите на Kärcher во Македонија се голем број на компании од различни индустриски гранки:
 • Агрономија и земјоделство
 • Градежна индустрија
 • Сервисите и агенции за чистење
 • Хемиска индустрија
 • Автомобилската индустрија
 • Бензински пумпи
 • Транспортни компании и логистика
 • Машинска индустрија – механички инженеринг
 • Здравствени установи
 • Хотелиерство и угостителство
 • Јавни објекти
 • Јавни комунални претпријатија
 • Прехрамбена индустрија
 • Трговски објекти
Веруваме дека некој од моделите на Kärcher ќе ги задоволи Вашите потреби и ќе
најде примена во Вашиот објект.
Со почит
КЛИНТЕК ДООЕЛ Скопје

КЛИНТЕК ДООЕЛ СКОПЈЕ

Адреса: бул. Партизански одреди број 62, локал 9, 1000 Скопје
Телефон: +389 2 512 2308
Мобилен: +389 75 21 31 05
Мобилен: +389 70 35 36 14
Е-маил: contact@klintek.com.mk