Батериска рачна правосмукалка CVH 2

Моќен решавач на проблеми: Рачната правосмукалка CVH 2 на батерии е лесна и компактна и особено погодна како сигурно помагало за секојдневно чистење во кујната, дневната соба, спалната соба и автомобилот.

SKU: 1.198-401.0 Категории: ,