Кеси за правосмукалка WD 3

Исклучително отпорни на кинење филтер вреќички од руно се специјално развиени за влажните и сувите правосмукалки на Kärcher WD 2 Plus, WD 3, WD 3 Battery и KWD 1–KWD 3, како и за чистачите за вадење со прскање SE 4001/SE 4002..

Опсег на испорака : пакување од 4 парчиња.