Комплет за домаќинство

Комплетот за домаќинство содржи млазница за сув под што може да се префрли за тепих и за тврди подови, како и млазница за тапацир. Овој практичен прибор за додатоци е погоден за сите влажни и суви правосмукалки на Kärcher Home & Garden.