Парочистач SC 2

12,000.00ден

Може да се користи насекаде во домот, на пример

  • На тврди површини
  • Во бањата, тоалетот и кујната
  • На стакла ио по огледала
  • На мазни површини од мебел
  • На тапациран мебел
  • За нега на текстилни површини

Достапно за одложена нарачка (Вашата нарачка би била доставена во рок од 15 дена)

SKU: 1.512-063.0 Категории: ,