Парочистач SC 5 Iron Plug

36,580.00ден

* Тестовите покажаа дека со чистење на самото место од 30 секунди на максимум ниво на пареа со Kärcher чистач на пареа 99,999% од обвиткани вируси како што се коронавирус или грип (со исклучок на вирусот Хепатитис-Б)  може да се отстранат od обична мазна површина во домаќинството.

Достапно за одложена нарачка (Вашата нарачка би била доставена во рок од 15 дена)

SKU: 1.512-530.0 Категории: ,