Правосмукалка со батерии VC 6 Cordless ourFamily

Лесно и сигурно чистење на поголемите домаќинства: Правосмукалката VC 6 Cordless ourFamily се издвојува со малата тежина, системот за филтри без кеси и големата моќ на вшмукување.

SKU: 1.198-660.0 Категории: ,