Пред-чист филтер

Филтерот Pre-Pure ја формира првата и втората фаза на филтрирање од концептот на четиристепениот филтер на нашиот систем за чиста вода Kärcher WPC 120 UF.

 

SKU: 2.644-302.0 Категории: ,