Прочистувач на воздух AF 20

Брзо прочистување на воздухот во простории до 20 m²* – компактниот AF 20 прочистувач на воздух со H13 филтрација и активен јаглен сигурно ги отстранува патогените, ситната прашина, алергените и мирисите.