Рамен плисиран филтер за влажни/суви правосмукалки Kärcher WD 4, WD 5 и WD 5/P.

1,160.00ден

Овој филтер во касета Karcher нуди супериорна филтрација за влажно или суво смукање. Неговиот рамен дизајн овозможува поголем капацитет во вакуумскиот сад. Се инсталира во горниот дел на правосмукалката за лесно чистење и менување на филтерот. Компатибилен со правосмукалките Karcher WD 4, WD 5 и WD 5/P.