Специјален додаток млазница за прозори

1,199.99ден

Алатката за чистење прозорци: темелно чисти стакло, прозорци или огледала користејќи машина за чистење со пареа. Ова ги прави Kärcher машините за чистење на пареа повеќе разноврсни и употребливи за темелно чистење прозорци и огледала.

Достапно за одложена нарачка (Вашата нарачка би била доставена во рок од 15 дена)

SKU: 2.863-025.0 Категории: , ,