Филтер вреќа флисана за WD 4, WD 5, WD 6 P

Овие екстремно отпорни на кинење филтер кесички од руно имаат висока стапка на задржување прашина и овозможуваат многу подолги периоди на вшмукување наспроти хартиените филтер кеси. Помага во заштитата на вакуумскиот мотор.

Произведено во Германија.