Филтер за вода WPC 120 UF

WPC 120 UF единица за филтрирање на вода со 4-фазен ултра-филтрациски систем. Сигурно ги отстранува честичките, бактериите, вирусите и другите загадувачи. Идеален за непознати услови на вода од чешма.

Области за примена: Идеален за домашни кујни, викендици и објекти за одморa

Погоден е и за канцелариски кујни, хотелски соби, кафулиња и ресторани

SKU: 1.024-754.0 Категории: ,