Филтер за пост-заштита

Филтерот Post-Protect е четвртата фаза на филтритање од концептот на четиристепениот филтер на нашиот систем за чиста вода WPC 120 UF и обезбедува пријатен вкус.

 

SKU: 2.644-304.0 Категории: ,